Opdrachten lijken vaak lastig of onuitvoerbaar. Door het opdelen in deelproblemen komt de oplossing binnen handbereik. We helpen u graag hoe klein of groot uw probleem ook is.

© 2006 - 2017: Direct Web Solutions

Hosting en domeinregistratie

Welke hosting biedt DWS?

Direct Web Solutions is in 2006 begonnen met het aanbieden van webhosting en domeinregistratie voor al onze klanten. In die jaren was dat een vast onderdeel van de dienstverlening. Enkele jaren later werd duidelijk dat hosting aanbieden een zeer specifieke vakgebied is. Voor het aanbieden van goede spamfiltering, veilige accounts, up-to-date software en daarnaast tijd moet besteden aan het leveren van support, het faciliteren van groei, incidentmanagement, etc etc. Om die reden zijn we per 1 januari 2013 gestopt met het aanbieden van standalone hostingaccounts. Wij zijn geen hostingprovider, we zijn softwareontwikkelaars. De focus is terug waar hij hoort.

Klanten die bij ons een webapplicatie laten ontwikkelen krijgen nog steeds hosting geleverd. Wij beheren ook de domeinregistraties en de technische koppelingen tussen de technische raakvlakken. Enkel het aanschaffen van hosting met een domeinnaam zonder verdere dienstverlening behoort niet meer tot de mogelijkheden.

Heeft u al een hostingpakket en wilt u uitbreiden of migreren? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Onze hostingpartners

Onze hostingpartners zijn een aantal nauwkeurig geselecteerde partijen die goede kwaliteit leveren tegen een nette prijs, waarbij de prijs ondergeschikt is aan de kwaliteit. Zaken als uptime, minimalisering van downtime, performance en stabiliteit leveren de fundering van een goede website en/of webapplicatie. Daarom leveren we daar niet graag op in. Laat u uw webapplicatie door ons ontwikkelen dan leveren we u graag managed hosting. Dit houdt in dat wij de hosting configureren zodat onze webapplicatie feilloos draait en u krijgt toegang om uw website en email te beheren. U de concepten, wij de techniek.

Direct Web Solutions B.V.
Avenue Ceramique 221
6221 KX Maastricht

T:  +31 043-7113722
E: