Disclaimer

E-mail

U kunt ons onder meer bereikbaar via e-mail. Het verzenden van e-mailberichten is echter nooit volledig veilig. Door vertrouwelijke en / of gevoelige informatie zonder encryptie via de e-mail naar ons te versturen, accepteert u het risico dat deze informatie voor derden kenbaar wordt.

Geen garanties

Direct Web Solutions biedt de informatie op deze website aan als een vorm van dienstverlening voor haar cliƫnten en de internetgemeenschap. De op de website verstrekte informatie, dient niet te worden beschouwd als bindend advies. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is. Evenmin garanderen wij dat het gebruik ervan leidt tot de juiste resultaten of dat de informatie geschikt is voor specifieke doeleinden.

Hyperlinks

Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden, waarover Direct Web Solutions geen zeggenschap heeft. Direct Web Solutions geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. De aanwezigheid van hyperlinks naar websites van derden betekent niet dat wij de inhoud daarvan sponsoren of onderschrijven.

Wijzigingen

De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. We zijn echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden. Aangezien een technisch advies op maat is gesneden naar de specifieke omstandigheden en wensen van een klant dient de op deze website verstrekte informatie niet te worden beschouwd als een bindend advies. Voordat u, naar aanleiding van de informatie op de website, een beslissing neemt of tot actie overgaat, raden wij u aan contact op te nemen met ons. Indien u naar aanleiding van de informatie op de website vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Direct Web Solutions B.V.
Wim Duisenbergplantsoen 31
6221SE Maastricht

T:  +31 043-7113722
E:  

© DWS 2006 - 2024