Privacy policy

Uw privacy is van groot belang voor ons. Graag informeren wij u dan ook over de wijze waarop wij omgaan informatie van bezoekers van onze website. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

Wat verzamelen wij?

Wij verzamelen gegevens omtrent de bezoekers van onze website zoals browser type, duur van het bezoek, gebruikte pagina’s etc.. Met deze gegevens kunnen wij u niet identificeren. Wij verzamelen ook IP adressen, maar ook deze informatie zal in het algemeen niet direct tot uw identiteit herleidbaar zijn. Uw IP-adres zal enkel herleidbaar zijn tot de naam van uw provider. Wij verzamelen enkel uw persoonsgegevens indien u vrijwillig een formulier op onze website invult.

Hoe behandelen wij gegevens?

Indien u ons uw e-mailadres of andere (indirect herleidbare) persoonsgegevens verstrekt, zullen wij deze gegevens enkel gebruiken om uw vragen te beantwoorden, offertes aan te nemen c.q. orders te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet verstrekken aan derden voor wat voor een doeleinden dan ook. We gebruiken de gegevens om te communiceren met u en voor verificatiedoeleinden ten aanzien van u als nieuwe (potentiële) klant.

Hyperlinks

Voor uw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden, waaronder ook websites van een aantal van onze klanten. Graag maken wij u er op attent dat indien u deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen en niet die van ons van toepassing is op de activiteiten die op u die websites verricht.

Wijzigingen

Direct Web Solutions behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen. Deze aanpassingen zullen op deze website bekend worden gemaakt. Indien u na de aanpassing gebruik blijft maken van de website zal de aangepaste Privacy Policy op dit gebruik van toepassing zijn.

Vragen en updates

Indien u vragen of suggesties heeft ten aanzien van de Privacy Policy of indien u de aan ons verstrekte persoonsgegevens wenst aan te passen, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Direct Web Solutions B.V.
Wim Duisenbergplantsoen 31
6221SE Maastricht

T:  +31 043-7113722
E:  

© DWS 2006 - 2024