Opdrachten lijken vaak lastig of onuitvoerbaar. Door het opdelen in deelproblemen komt de oplossing binnen handbereik. We helpen u graag hoe klein of groot uw probleem ook is.

© DWS 2006 - 2021

Second opinion

U kunt bij ons een Second Opinion aanvragen voor uw website of software. Wij bekijken de huidige stand van zaken, onderzoeken mogelijke problemen en zoeken naar oplossingen. Is uw website gecrashed en geeft uw leverancier aan dat het onoplosbaar is of blijken uw eigen webservices onjuist of onvolledig te werken maar confirmeert uw leverancier dit niet? Wij zetten graag onze kennis in om als onafhankelijke derde een onderzoek in te stellen en gaan graag in gesprek met uw leverancier over de stand van zaken. We schrijven een rapport en houden contact met u over de voortgang van het onderzoek.

Grote en kleine websites en webapplicaties

Onze diensten gelden voor zowel grote als kleine websites. De tariefstelling voor een second opinion zijn transparant en worden voorafgaand aan de werkzaamheden met u besproken. Samen stellen we een plan op dat is afgestemd op uw budget. Ook worden er afspraken gemaakt over meerwerk. Het eerste consult is gratis. We leren elkaar beter kennen en aan het einde van dit gesprek is duidelijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook de eerste twee werkuren zijn gratis, zo kunnen we gerust elkaars werkwijze en beschikbaarheid ervaren en sparren over de situatie. Alle opvolgende uren worden berekend tegen gebruikelijk uurtarief.

Overzicht Second Opinions voor websites en webapplicaties

Second Opinions zijn iets heel algemeens: het onderzoeken van de situatie en gang van zaken en het schrijven van een adviesrapport of een conclusie. Daarom staat hieronder een overzicht van de werkzaamheden die wij bedoelen met Second Opinion. Staat uw klus er niet bij, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Second Opinion bij gebreken in software, vaak geleverd door een externe leverancier
  • Second Opinion en onderzoek naar verhinderde of gecrashte websites/webservices
  • Second Opinion usability: is uw website wel gebruiksvriendelijk voor bezoekers van uw doelgroep?
  • Second Opinion marketing: worden uw bezoekers getriggered om te klikken waar u dat wilt?

Aanvullende werkzaamheden

  • Herstellen van gecrashte websites
  • Uitvoeren van dataconversie en datamigratie: het schrijven van een migratieplan en migratiescripts en het uitvoeren daarvan.
Direct Web Solutions B.V.
Wim Duisenbergplantsoen 31
6221SE Maastricht

T:  +31 043-7113722
E: